18_kuzey Kızlar yarın ikinci dozu olacağım da ,ateş yapıyormus bazılarında,hemen mi yapıyor birgün sonra mı :( yaşayan var mı
Somerkadir4 18_kuzey canım benim ikinci dozda biraz ateş oldu ve halsizlik bütün gün yattım ve dinlenmek iyi geldi sonrasında bişey kalmadı çok şükür🤲🏻 sende dinlen bol bol
Dilannn47 18_kuzey ben her 2 dozu vurdum sadece 1 gün kolum acıdı başka birşey olmadı ama cevremde ateşi çıkan yataktan bikac gun çıkamayanlara şahit oldm bünyeye göre değişiyor
duygu0693 18_kuzey Hiçbir yan etkisi olmadı hatta vurmadılar mı 😅diye düşündüm hiç korkma şifa olsun inşallah
Flyderndkk 18_kuzey ertesi gün baya grip gibi oldum. Bi sersemlik geldi akşamına ateşim çıktı ve 4-5 gün süren ishalim oldu
Elika0 Ben dün akşam 2.dozu oldum. Hiçbirşey olmadı. Biraz bebekte halsizleşti sanırım ama şuan herşey normal kol ağrım bile geçti bebeğimi de hissediyorum çok çok şükür. Şifa olsun hepimize
Makskala 18_kuzey bende akşamı bütün yan etkileri oldu İshal Kusma Eklem ağrısı Halsizlik Bi ateş yapmadı oda eksik kalsın yani beni biraz zorladı iki günde anca toparlandım. Ağrım için parol içtim. Senin biraz bağışıklığına bağlı.