Kusciviltisi Ne gözlerim duruyor ne burnum valla mahvoldum kızlar grip olup çabuk atlatan çaresini bulan var mı
sema12818 Kusciviltisi bende 37. Haftamdayım grip mahvetti beni zor nefes alıyorum burnum tıkalı baya😑
Aysenturnaaa Kusciviltisi belim sırtım ve bacaklarım ağrıdı bir gece sonrasında iki gün yoğun burun akıntısı ve göz Yaşarması yasadim
Kusciviltisi Aysenturnaaa benim ağrıyan bi yerim yok sadece burnum ve gözlerim akıyor çok geçmiş olsun bu arada size inşallah ben değilimdir 🤲
Ecembass22 Bende de aynı belirtiler var ayrıca boğaz açısı ve kulak kaşıntısı da dahil bir iki gün daha böyle devam edersem bende test yaptiricam
Kusciviltisi Ecembass22 ama havalar çok kötü ve grip salgın ve benim aşımda var o yüzden bilemedim sizin aşınız var mı
Ecembass22 Bende de aynı belirtiler var ayrıca boğaz açısı ve kulak kaşıntısı da dahil bir iki gün daha böyle devam edersem bende test yaptiricam
Ecembass22 Kusciviltisi İki doz aşımı da oldum aslında yani bilemiyorum belirtileri aynı olunca tereddüt ettim ama bugün daha iyi hissediyorum afedersiniz sürekli balgam çıkıyor iyi mi bilemiyorum