Canankocaa577 123_Ayse 19 haftalığım 🥳 bazen sağ tarafım gerçekten taş gibi oluyor genel de kız bebek sağda buyur diyorlar ama 😀
123_Ayse Feyza-erol Çok stres oluyor insan bide tek damarımda çentik var bebek sağlıklı ama yinede panik oluyorum
Busra2013 Canankocaa577 benım bebegım sagda bende 19+3 3 gundur cok nadır pıt pıt hıssedıom sagda ama herkes erkek sagda kız solda olur dıyor doktorun dedıgı cınsıyetı bırakıp hurafeye ınancm arrık❤️😂
Canankocaa577 Busra2013 bende hissediyorum bu sıralar çok farklı çok güzel bi his kıpırtı olduğu zaman kitlenip kalıyorum devam etsin diye hatta 😀🥳
Busra2013 Canankocaa577 az once ortadan sola dogru yuzdu bole 2 defa hadı bıkz daha dıe karnımı sevdım cocuk tovbe ettı durdu bıdaha olmadı😂😂😂😂
123_Ayse Canankocaa577 Bugün çok şükür hissetim yoksa doktora gidecektim😅 artık ama ağrım var biraz iş yapımca hemen ağım oluyor.
Canankocaa577 123_Ayse dinlenmeye çalış canım aynısı benim de oluyor biraz mola veriyorum sonra tekrar temizlik modd🤣🥰🥰
Nisayaz Bende iki haftadir hissediyorum hareketlerini 21+2 yim kizlar sizde de vajinada bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor mu yürüyemiyorum bile bazen
123_Ayse Canankocaa577 Ya sende benim gibisin yanlız değilim o zaman😂😊bugün ara vermedim işim çok olunca😬