Fazo Selam arkadaşlar gebeliğimi öğrendiğimden. Bu yana lekelenmem bitmiyor öksürsem artıyor Protestan kullanıyorum doktorum bişey olmaz dedi ama çok tedirginim işe gidip geliyorum başka bi doktora da gözükmeli miyim
Sgnn Fazo iğne vermedi mi canım doktorun böyle durumlarda önce iğne yapıyorlar sonra progestanı kullanıyorsun
Momlife1 Fazo ilk kızımda çok büyük bir kanamam oldu iğne ve fitil hap kullandım kahverengi olduğunu görmek bir bir mücizeydi içini rahat tut kahverengi lekelenmeyi çoğumkişi yaşıyor ama içinde rahat etsin istiyorsan bir doktora daha git 😇
Kumsal0920 Fazo canım ben aylarca kahve lekelenmem oldu fitil de kullanıyorsun doktorum bana kanama olmadığı sürece sorun olmayacağını söyledi bende çok tedirgindim ama yarın doğum yapıcam kız bebeklerde lekelenme uzun sürüyo merak etme
leylo29 Fazo cnm igne vermesi gerekiyor bn hamileligimin basindan beri vardi ayakta fazla kalma yorma kendini bide baska doktora git bnim dusuk tehlikem var dediler cok sancim oluyordu bide 2 aylik olunca çok şükür dikkat ettim kendime iliskiye girmedim bide bitti
Fazo Sgnn ben Protestan kullanırken artınca lekelenmem 3 tane iğne verdi 3 gün arayla kullandım sonraki muayene de hapla devam iğneye gerek yok dedi
Aleynaa06 Aynı durumu yaşadım bende 15 gün kahverengi akıntım oldu ama peçeteye silince geliyodu sadece progesteron kullandım bi sorun yok şuan
Fazo Aleynaa06 benim de öyle ama mesela öksürdüm diyelim hemen artıyo yada az bi ayakta dursam çamaşırımı ıslatıyo
Fazo Momlife1 çok geçmiş olsun öyle bi kanama yaşamadım şükürler olsun şükretmek gerek haklısınız ama endişeleniyorum ilk ve çok tedirginim tedavi ile gebe kaldım ondan olsa gerek
Aleynaa06 Fazo bol bol dinlenmen lazım doktor bana 10 gün istirahat vermişti sadece yemek yapmak için ayağa kalkıyordum o kadar ilişki yasak demişti
Momlife1 Fazo evet hamileliğin her zamanı ayrı bir süreç ilk aylar tutunacak mı sonra bir şey olacak mı en son doğum nasıl olacak etken gelir mi çok başka bir psikoloji 😌
Mizgin_2163 Bazen yerleşme kanaması oluyor. Progestanı fitil olarak kullan. Bol bol dinlen ancak böyle geçiyor. Keşke iğnede verseydi. Başka Dr daha git.
Fazo Aleynaa06 açıkçası bana hiç bişey vermedi ben 5 gün aile hekiminden rapor aldım hiç bir uyarıda bulunmadı ama ben de tedirginlik oluştuğundan elimden geldiğince hiç bişey yapmadım