Alsnayse Anneler tecrübeliler çok kararsizim ilk gebeliğim sizce bebek arabasında travel sistemmi başka bi arabamı
Dilara0638 Alsnayse benimde ilk gebeliğim travel istiyordum sırf puseti üzerine takılıyor diye ama baktıkça dolaştıkça vazgeçtim çünkü travel bebek arabası çok kaba ve çok yer kaplıyor o yüzden puseti ayrı aldım bebek arabasınıda kabin olanlardan alcam hem kullanması hem katlanması çok kolay
2-prensesannesiii Alsnayse 2 çocuk büyüttüm kesinlikle baston birde sağa sola minibüsle gidiyorsanız travel sistemlerle zor oluyor tam yatarli baston alın hem hafif hem kullanışlı
NBA Alsnayse joe litetrax 4 diğer oğlumda aldım çok memnundum YouTube dan videosuna bakabilirsin ben 2. Çocuğumda da kullanılan rahat 4 yaşa kadar biner aldığım zaman da öyle önermişlerdi travel tavsiye etmediler
Zeynepp97 Alsnayse Bende Kraft fit 2 bakıyorum galiba ondan alıcam travel sistem oda, bizde yurtdışından gelen baston Bebek Arabası olduğu için travel tercih ettim bastonları genelde 2 yaşından sonra rahat kullana bilirsin dediler bana