Senaasd 39 olacağım 2 cm açıklık mevcut+ nişanim geldi kasılmalar çok fazla ve alttan böyle kısa kısa sancılar geliyor 🙏
Mrvweeeeee Senaasd nisan gelse bile kacgun dogum ypmaynlar var su onemli sanirim bnda suyun geldiyse dogum basladi demk diye biliyrm
birmavihikayesi Senaasd Nişaniniz gelmeden önce ne gibi belirtiniz oldu acaba ve nişan kanlı olmak zorunda mi
Senaasd Mrvweeeeee doktorumls görüştüm şuan doğum hazirligi oldunu bı kaç saat hatta yarına bu sancıların düzene gireceğini iletti
Senaasd birmavihikayesi Muayeneden sonra eve geldigimde bı niktar kanama oldu kırmızı renk doktoruma söyledim muayene kaynaklı olabilir dedi aradan 4-5 saat sonra da mukuslu hafif kırmızı pembe yoğun bı akıntı geldi ve aralıklı gelmeye devam ediyor fark ediliyor yani Nisan olduğu
Senaasd 2-prensesannesiii Çarşamba gunu akşamı geldi sonrası kasilmalarim arttii ama sancı yoktu şimdi 2 saattir aralıklı saatlerle rahimde bı batma gibi birşey söz konusu oluyor
surelitta52 Senaasd İlk hamileliğim de nişanım geldikten 3-4 gün sonra anca doğurabildim. 🙄 2. hamileliğim de sabah 9 gibi nişanım geldi akşam 19.22 de doğum yaptım.
Senaasd surelitta52 Kasılmalar haricinde rahmine böyle birşey batiyormus gibi ara ara bı sancı giriyor
FadimeKa Senaasd plates topunuz varsa muhakkak evde kendiniz açılma hareketleri yapin çok faydasını görürsünüz. Bu konuda instagramda melikeyoga yi tavsiye ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💐
ebru23 Senaasd benim pazartesi gecedi nisamom geldi duzensiz sancim oldu bitti gecti 39+5 olduk gelen yok