Mervekosif 38+2 günlük hamileyim. Genital bölgemde siğil gibi bir kaç şey var bugün çatı muaynesinde ebe doktorun görmesi lazım yarın aç karnına gel dedi böyle bir şey yaşayan var mı acaba ?
Dilara0638 Mervekosif hangi renk bu bahsettiğiniz şeyler acaba ? Bende genital varis oluştu böyle sivilce gibi küçük küçük içi mor mor şeyler var öyle ise varistir siğilinde görüntüsü nette var bakabilirsiniz ordan
Burcuburcuylz Mervekosif bende de siyah sivilce gibi çıktı sizinki de öyle mi varis dedi gerçi doktor doğumdan sonra geçer dedi ama bilmiyorum
Kiki-riki Mervekosif aynen bende bugün sigilim olduğunu öğrendim açıklığım olmasına rağmen sezeryanla doğum yapıcm 36 haftalık hamileyim doktorum normal doğum olmaz dedi sezeryan sırasında da oradaki siğiller i yakicak inşallah
Dilara0638 Burcuburcuylz banada normal doğuma engel değil dedi ama biraz okudum araştırdım doğum anında patlayabilir vs yazıyordu tedirgin oldum o yüzden🤷♀️
Mervenur16 Bende doktor doğum anı gördü onu ve beni mecburen sezeryana aldı.Keşke daha önce gösterseymişim resmen bile bile normal doğum yapamadım.Normal doğuma engel maalesef