Mrv1007 Aslicrn bizim kızımızın ismi Ada olacak, kız kardeşim de hamile onun kızının adı da Güneş olacak. Kız yeğenlerim var isimleri Hazal ve Miray 🌺 fikir olsun size 💕💕
elaweannesi Aslicrn Ben kızımın ismi ŞİMAL🌸 olsun istedim ama benim ismim Elif Babası Ahmet bu yüzden babası kızımızın ismi ELA🌸 olsun dedi bir ömür baş harflerimizi taşır dedi çok hoşuma gitti nedense bu düşüncesi 🙈Bide isminin açılımıda ne olur dedim >ELA=ELİFLOVE♥️AHMET< ELA isminin anlamıda uzlaştırıcı ara bulucu demek😇 dedi öylece beni kandırdı Şimalden wazgeçtik ama iki isimde sana öneri olsun balıM😚
Gamze23_65 Aslicrn Bende ASYA ismini düşünüyorum yanına isim şimal yada Zümra eklesemmi diyorum ama netlik yok hala 🤗
Aslicrn mirayim_00 anlamı çok güzel ve çpk kibar bi isimmiş 🥰 benimde bi kızım var adı Azra şimdi ne koysam diye kararsız kaldım
Aslicrn elaweannesi ya çok güzel olmuş gerçekten bizde çok aradık böyle ismimizden isim ama çıkmıyo malesef sen şanslısın güzel uymuş valla🥰 çokda güzel olmuş
elaweannesi Aslicrn Nasip balım inan bende aradım bulamadım Şimale karar werdim mecbur ama sonra bi gecede babası buldu bende şaştım we hoşuma gitti öylece hastane çıkışınıda yaptırdık sağlıkla gelsin inşallah 🙈
elaweannesi Gamze23_65 Şimal güzel bende düşünmüştüm ama son anda değiştik yukarı yorumlarda anlattım🙈 düşünebilirsin bence 😇
Aslicrn Gamze23_65 asya ismiyle bi geçmişim var olmasa koyardm kızımın adı Azra çünkü uyumlu olurdu ama işte😅
Gamze23_65 elaweannesi Evet sizin çok güzel bir ortak nokta olmuş isminiz 😊 düşünüyorum 20. haftam bakalım nasip