Oglusununannesii65 Ben oğlumu kaybettikten sonra baya psikolojik olarak savaş verdim her anne gibi.Kabullenmesi, alışması aşırı zordu..Eşim en büyük destekçimdi ve kendi acısını yaşayamadı benim acıma merhem olucam diye..Bu süre zarfında (doğumdan 5 ay sonra) hipertiroidi hastası olduğumu öğrendim şans eseri.12 aylık bir tedavi süreci dedi ve gebelik önermedi bu süre zarfında.Halbuki her evladını kaybeden anne gibi bir an önce yeniden anne olabilmeyi çok istiyordum..Olsun ki acıma merhem olsun, kucağım dolsun….7 ay ilaç tedavisi gördüm bu süre zarfında korundum.Ama değerlerim 2 ay sonunda normale dönmüştü , doktor bebek kaybettiğimi bildiği halde 12 ay diye ısrar ediyor ve korkutuyordu beni.
Nitekim başka doktora da gittim ve beni her anlamda rahatlattı.O ay hamile kaldım.7 Nisan 2020 de oğlumu kaybettim ve 7 Nisan 2021 yeniden hamile olduğumu öğrendim çok şükür..🤲❤️ dediğin gibi canım bebeğimin herşeyi hazırdı , beşiği kıyafetleri aklına ne gelirse… Tüm hayallerim herşey yarım kaldı bir anda..Belki bu yüzden yine oğlum olsun istedim hep , halbuki en büyük dileğim sağlıklı kucağıma alabileceğim bir evlattı..
- Haftada oğlum olacağını öğrendim yeniden.. Allah isteyen herkese nasip etsin.Annelik çok başka birşey…Bizler öyle şanslıyız ki Melek evlatlarımız var inşallah bizlere şefaatçi de olurlar….Zamanla acın hafifleyecek ama asla geçmeyecek..Bak 1,5 sene oldu hala içim ilk günkü gibi yanar.. Bal melek oğlumun Ultrason kağıtları hala baş ucumdadır.❤️ Rabbim herkesin evladını bağışlasın.