bircanozyn Anneler bebişi ilk görmeye gittiğimde kese hızlı kıpır kıpır hareket ediyordu hızlı ise erkek yavaş hareketli olursa kız diyorlar sizce öyle mi doğruluk payı nedir 🤷🏻♀️?
bircanozyn elisss_61 bilmiyorum ki işte yuvarlak olan yerden bahsediyorum galiba yanlış anlatım içinde küçücük ama o içinde olduğu kısım
bircanozyn superrmomy yok hayır kalp atışını duymadık daha ama kese gözüküyor ya içinde minik dedi o yuvarlak hareket ettiği için ben öyle dedim
superrmomy bircanozyn kesenin atışı olmaz canım. Şekli olur şekline göre tahminde bulunanlar var ama doğruluk payı nedir bilemedim.
Momlife1 bircanozyn kesinlikle inanmayın fasülye gibi olursa erkek sol tarafa yakın olursa erkek yuvarlak olursa kız sağ tarafta olursa kız diyorlar kalp atış hızı 160 altındaysa erkek üstündeyse kız diyorlar bunlara göre oğlum olmalıydı kızım oluyor 🍀
Elfvli bircanozyn 3. Gebeligim hic bjrinde kesenin hareket ettiğini görmedim. Ben cinsiyetin bu tarz şeyler ile bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum.
Tugbamete bircanozyn kese hareket etmezki ben 2 gebeliğimde de kesenin kıpırdadığını görmedim ilk kez duyuyorum daha neler öğrencez acaba bu uygulamada ☺️