Kubra2721 Park hospitalda dogum yapmis yada yapacak anneler dogum fiyati hakkinda bi bilgisi var mi 🙏
GamzeAlii Kubra2721 ben öğrendim sezertan 4500 normal doğum 5000 ssvd 10.000 tl aslinda bana cok geldi ucretler
Gulonuz Kubra2721 miray hanım 5000 bin tl normal dediler 8000 bin tl sezeryan dediler .. bende 8 ay boyunca miraya gitttim ve son dakika söylediler ücreti . Özhan beye geçiş yaptım son haftalarım şuan . 3.750 tl normal de aynı sezeryanda aynı canım
GamzeAlii Gulonuz acaba neden farkli ücretler veriolar anlamis deilim pandemiden dolayi ve devlet hastanelerinde hastaya davranislardan dolayi ozele mecbur birakiyolar bizi
Gulonuz GamzeAlii maalesef bende devleti düşündüm bir kere gittim vazgeçtim .. ben istanbuldan yeni geldim 9 ay oldu yerleşeli . İstambulda 1000-1500 tl normal doğumlar
Gulonuz GamzeAlii miray hnm farklı sadece canım . Diğer zehra hoca ve özhan hoca fiyatı aynı . Miray kendisi hastaneye fiyat belirlemiş dediler bana
Happy_mom44 Gulonuz Ben İstanbul’dayım tıp merkezinde doğum yapıcam normale 3500 sezeryan doğuma 4000 dediler
Gulonuz Happy_mom44 esenyurt etiklıfe de çok güzel ve bilindik bir doktorum vardı cihan hocam . Arkadaşlarımı da ona yönlendirdim 1.200 tl normal 2.400 tl sezeryan canım
muges44 Neden herkese farklı fiyat veriyorlar çıldırıyorum. Ateş pahası gerçekten. Ben eğitim araştırmaya gidiyorum dur bakalım sonum ne olur 😂