Busra_gunyuzlu 36 haftalık hamıleyım kızlar bu akşam saat 7 buçuktan berı gel gıt yapıyordu agrı suan 1 saattır gıtmıyor duş aldım orda bıle geçmedi bacaklarıma vuruyor karnıma belıme yalancı sancı mıdır kı yoksa doktora gıtmem gerekir mı yaşayan var mı 🙏🙄🙄🤦🏼♀️
Merve6954 Busra_gunyuzlu 38+1 haftalık hamileyim benimde kasıklarım ve bacaklarımda adet sancısı gibi ağrı oluyo bazen bende anlamıyorm yalancı sancı dedikleri böyle bişy mi acaba 😔
1anneadayiii Busra_gunyuzlu benim de oyleydi doğumun başlamıştı 2 dk da bir düzenli bir şekilde oluyordu eğer sizin de öyleyse doktora gidin
GKP22 Busra_gunyuzlu eğer dakikalar kısalarak düzenli geliyorsa ağrında şiddeti artarak devam ediyorsa doğum sancısıdır
Gulonuz Busra_gunyuzlu canım benimde vardı öyle ağrım dün kontrole gittim nst girdim sancı yok .. 2 gün çektim ağrıyı nst çıkmadı . Bu haftalarda normalmiş adet sancısı görmek
Busra_gunyuzlu Merve6954 vallaha bende hıc bılmıyorum suan kı agrım belden gelıyor bacaklarıma kasıklarıma karnıma doğru benım daha gıtmedım geçerse fıye beklıyrum bende ama gıdıcem galıba
Meryeminannesi1- Bence gitmelisin 9.aya girmişsin doktorum bana senin anlattığın durumda gelmem gerektiğini söyledi sancıların sıklaşan ve artan tarzdaysa ve pozisyon değiştirdikçe veya duş aldıkça azalmıyor ya da geçmiyorsa doktoruna danışmalısın
prensesannesiiiii Meryeminannesi1- hamilelikte karın düşmesi ne zmn olur ? Ve düştükten ne zmn sonra doğum olur biliyor musunuz ?
Busra_gunyuzlu Meryeminannesi1- ya belım uyusuk agrıyo kopacak gıbı sankı ve karnıma vuruyo duşa gırdım geçer dıye gecmedı zor durdum ayakta çıktım karnım seetlesıyor yumuşuyor bebek vajınamda oynuyo resmen
1anneadayiii Busra_gunyuzlu bence doktora git yada sancı sıklığını takip et düzenli bir şekilde geliyorsa doğum başlamış demektir
GizeMustafa Busra_gunyuzlu bekleme canım bence hemen gitmelisin .doktorunun telefonu varsa hatta arayıp bir konuş istersen.
Busra_gunyuzlu 1anneadayiii belımın agrısı hıc gecmıyor karnım taş gıbı 5 dk bı fln de karnıma kasıkladıma bacaklarıma vuruyor
Busra_gunyuzlu 1anneadayiii takıp edıylrum karnıma 5-10 dk da bır gırıyor kasıklarıma da ve çok akıntım var belımın agrısı hıc gecmedı 7 den brrı akşam
Busra_gunyuzlu GizeMustafa gıdıcem evet yalancı sancı da olsa ıcım rahat etsın ılk gebelıgım tecrübem yok
Busra_gunyuzlu GKP22 karnım sureklı akşamdan beri sert nefes kesıyo belım kopacak gıbı hıc gecmedı bacaklarıma karnıma vuruyor bebek kendını sureklı topluyor hala
Busra_gunyuzlu Gulonuz evet 34 den berı gelıyo bana da ama bu akşam kı regl agrısı gıbı degılde ole de bebek kendını sureklı topluyor kasıyor nefe nefese kaldım akşamdan berı
Busra_gunyuzlu 1anneadayiii geçer dıye beklıyorum yalancı sancı olabılr dıye yatıyorum suan ama bı degısklık yok gıdıcem gıbı