rengarenkduduv Omur4535 Eğer mümkünse farklı bir doktordan görüş alın lütfen. Çünkü cidden bazı doktorlar sırf sezeryan yapmak sizinle beraber o uzun doğum sürecini yaşamamak için sezeryana yönlendiriyor. Burada sanırım biraz soğukkanlı olmakta fayda var.
Omur4535 rengarenkduduv haklısınız bende böyle olma ihtimalinden korkuyorum. gebelikten önce kontrol için gittim bir doktor vardı olmadı gidip görüşünü alayım belki daha iyi bir yönlendirme olur
Omur4535 nslhnyldz hayır çok şükür şeker falan yok. o genetik bir durum olabilir sanırım annem de 5kg getirmiş dünyaya abimi😊
Merveeayaz Omur4535 var biraz ama artık çok sırtim ağrım falan var ondan bian önce olsun bitsin istiyorum
Petyynut Başka doktora da gösterin diyenler olmuş fikir almak için yine siz bilirsiniz ama hem kilosu erken haftada iri hem böbrekte cidden sıkıntı varsa riske atmaya değmez önemli olan bebeğe sağlıklı bir şekilde ulaşmak sağlığı için hangisinin iyi olacağına da bazen böyle durumlar karar veriyor
0012345678900 Gul-42 oooyyyy oyyy oyyy maşallah sana ya allah bana ve bebegini kucağına almaya gün sayanlara yardım etsin bir nefeste kurtarsın inşallah 😍😍😍
umutttttt Omur4535 canım hiç korkmana gerek yok. Ben 16 gün önce doğum yaptım ve 3 günde toparlandım çok çok güzel geçti doğumum yine olsa yine sezeryan olurum 🌸
Burcu-112 metehaninannesiii bende ileri derecede panik atak var genel anestezi istiyorum ama bebeğe geçiyo sonrası çok zor oluyo diye söyleyenler var spinal rahatmış ama ben uyanık ve beni kesiyorlar fikrine mümkün değil sakin kalamam diye çok korkuyorum lütfen yardımcı olun tecrübelerinizle 🙏
duyguu28 Burcu-112 bebeğe geçiyor derken doktor geldiği an zaten uyutuyorlar bebeğe geçmesin bende 2 gün önce genel anesteziyle sezeryan oldum
metehaninannesiii Burcu-112 bebege mi geciyormus kim diyor bunu bebege geciyirsa ne geçiyor onu anlamadım yani benim oglanda anormallik durum yok sadece gazlı bir bebek oda her bebekte oluyor yani size onu kim dedi bilmiyorum ama sizi genel anestesiden soğutmaya çalışmışlar ve aksine spinal anestesiden sonra bel agrisi ve bas agrisi oluyor bir cok kisi bunu söylediler
Mervemrym Bende haftaya cuma sezeryan olacağım aynı şekilde çok korkuyorum 😕 ilki normaldi bu zorunlu sezeryan birde erken alınacak 34te korku ,heyecan, üzüntü hepsi var 🥲
Omur4535 Mervemrym Allah sağlık versin 34 hafta erken biraz ama bebiş çok iyidir inşaallah 😊 korkularla başımız dertte 😔