yildiz_07 Burcu98 Yanma çok oluyor bende hala bulantı nadir, neyseki az kaldı bu günler geçecek inşallah
Burcu98 yildiz_07 bende bulantı bitmişti aylardır yoktu 2 3 gündür var ama aşırı değil miğde yanması da nadir oluyor
yildiz_07 Burcu98 Ben de de vardı o şuan destekle oturuyorum sırtıma yastık falan koyuyorum biraz faydası oldu
Nil1308 Hrygkcshn evet canım 3 gunluk cıger gelıstırme ıgnesı sonrası doguma alınmıstı tabykı ıshalın durumuna gore degısıklık gosterıyordur belkı ayrıntı bılgım yok
Nil1308 Burcu98 işte ishalin su gıbı olması veya sıklıgına göre durum değişiyor olabılır sağlıkçı değilim yakın cevremdekinin yaşantısı böle olmustu her ihtimale karşı paylasmak istedim☺️
poyrazinannesi3547 Burcu98 bilmiyorum ki ama doktorunuzun nosu varsa bi sorun devam ediyorsa yada bi kontrole acile gidin ne olur ne olmaz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Petyynut İshal değilsiniz anladığım kadarıyla bu tip değişiklikler tuvalete çıkamama veya normalde çok çıkma gebelikte değişen hormonlarla beraber olabiliyor
Biranneadayiiii Bende gün içinde 3 kere çıktığım oluyor 36+5im son haftalar bebek eğer aşağı geldiyse normalmiş bağırsaklar rahatladigi için 😊