Gulmom Kızlar 35+4 deyim küflü peynir yedim hic zararlı olabileceğini bilmiyordum, internete bir baktım zararlıymıs bide 1 haftadır ara ara yedim. Normalde her seye bakarım netten buna bakmadım bi aklıma geldi bakayım dedim çok üzüldüm ya. Siz yemismiydiniz hamileyken ☹️🥺🥺
Belacivciv Gulmom Biri zararını görmezken başka birine zararı dokunabilir o yüzden doktorunuza danışın en sağlıklısı o, ben yenilmez diye biliyorum🤷🏼♀️
busranr06 Gulmom ay bence bir zararı yoktur ya benimde memleketimin nasıl canım çekiyorduda bulamıyorum ekmek arası çayla 😕 bir şey olmaz bence
Sblut23 Gulmom küflü peynir değil. Göğermiş peynir adı 😄😄 bende yiyorum valla hiç zararını görmedim. Lor peynir de yiyorum çok seviyorum aksine bebeğe kilo aldırıyor canım internette her yazana inanma
Nnurdan Gulmom canım emin olduğun yerden aldıysan zaten birşey olmaz bende hijyenik şarlarda yapıldıysa faydalı diye biliyorum yararlı bakteri, ama bundan sonra yemezsin olur sıkıntı yapma ALLAH a emanet o yavrular bişey olmaz
Mervisogretmen Erzurumluyum, 32 haftalık gebeyim, hep yedim hep. 🙈Hiçbir şey olmadı, hatta faydası olduğunu biliyorum ben ama yine de birine danışın içiniz rahat etsin 🙏
Gulmom busranr06 valla biz erzuurmda tayinciyiz normalde hic sevmem yemem hamilelik aclıgı benim ki tadı guzel geldi 🤣 siz netten spariş edinsene yöresel seyleri yollarlar
Gulmom Sblut23 insallah dediginiz gibidir yarın bir doktora da sorcam. Bilmem erzuurmda Boyle diyolar 🤣
Kuzeymom Gulmom bnde erzurumluyum sofraların vazgeçilmezidir zararı olsa Erzurum’da çocuk kalmazdı bence 😀
Eloshi Bnde cok severim ve suan acaip cnm cekti bir kez yemistim hamilyken bise olmadi zararli oldugunu bilmiyordum
balbebek412 Gulmom kuflu peynir yenmemeli diye biliyorum. Bende tulum peynir yedin hep, simdi internette aratirdim yenmemeliymis o da, ama ben yaba yedik yani, bisi olur mu acaba 🥺