SuzanYzr Kbryyy kaç haftalıksınız? Ben 26 haftalığım yarın diş çekimi yapılacak. Kadin doğum doktorum bi sakınca görmediği için izin verdi. Sıtmanızda fayda var
Zzelis Kbryyy doktorunuza danışın bir sakıncası yoksa onayladığına dair bir belge vermeli yoksa doktorlar yapmaz ben de yaptırmıştım ağrısına dayanamadığım için çok geçmiş oldun
MommyTeacherandHappy Kbryyy 13. Haftada yaptırmıştım dayanamamıştım. Röntgen çene filmi çekilmedikçe 12. Haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum ben
De-1997 Ben diş hemşiresiyim orta 3 ayda işlem oluyor hamilelere önce kendi kadın doğum doktorunuz dan durumu belirtip onay alırsanız onaylarsa eğer işlem yapıyorlar
SuzanYzr Kbryyy evet canım yapacaklar. Ama içinde adrenalin olmayanından yapacaklar. Doktorum o şartla çektirebilirsin dedi
De-1997 Kbryyy yani biz sadece ilk 3 ayda ve son 3 ayda işlem yapmıyoruz hamilelere ama siz doktorunuza yinede sorun durumunuza gore onay verirse anestesi olmadanda dayanabilirseniz eğer belki şansınız olabilir
Bebegmbenm Kbryyy doktoruma sordum yaptırabilirsiniz uyuşturmadan demişti yaptırdım bende uyuşturmadan
Kbryyy De-1997 anestezi olmadan çok zor dayanabileceğimi sanmıyorum 😞 peki doğum olduktan sonra gitsem emzirirken sıkıntı olur mu
Bebegmbenm Kbryyy inanın dayanılmayacak bir acısı yok yaptırınca anlarsınız ses ürkütücü sadece o kadar
De-1997 Kbryyy emzirirken hiç bi sıkıntısı yok sadece anestezi yapıldığı için işlemden 2 saat kadar bebeği emzirme.diyoruz bebeğini emzirip işlem yatırırsın hiç sorun olmaz