Tbk55 Merhabalar sezeryan doğum yapan sevgili anneler Bir kaç sorum olacak size 🌞 Doğumdan sonra ne kadar sürede normale döndünüz Vücudunuz ne kadar sürede toparladı Sezeryan doğum da kaç kilo gitmişti Cevaplarsanız çok sevinirim 🌸
metehaninannesiii Tbk55 Gun normal hayatıma döndüm agrisiz şekilde 1 aylik anneyim eski halime döndüm cok sukur 14 kg gitti
Bankacianne48 Tbk55 ilk hamilelikte 48 le kalıp 66.5 ile doğuma girdim 10 günde 50 kiloya geri döndüm ilk hafta sadece yatıp kalkarken esim destek oldu onun dışında her işi yapiyodum ağrılar hergun hızlı bi şekilde azalıyor
Bebegimibekliyoruz metehaninannesiii hamileliğinizde kaç kilo almıştınız kaç kilo ile hamile kalıp kaç kilo ile doguma girdiniz
Aag06 2.gun normale dondum aci agri hafifledi 4.gun tamamen normal hayata girdim 75le doguma girdim. 67ile ciktim 13.gun 58 kiloya dustum Dogumdan sonra 1 hafta buyuk abdest yapamadim o zorladi tum vucudum davul gibi şişti sonra wc isini halledip regl kanamasi basladi zaten Dogum sonrasi 20.gun kontrole gittim rahim kendini toparlamis hersey nornal denmisti
Aag06 Tbk55 yaparim de yap,sakin yatip dinlenme surekli agri aci olsada ayakta dolan yavadtan ev temizligi yap daha hizli toplanirsin iyilesirsin inan bak. Ben 2.gun eve gelip perde yikayip astim halilari toplayip temizlik yaptim hastanede kalmam gerekiyordu daraldim dedim ciktim sabahina sende kafada inanirsan halledersin pes etme 🥰
metehaninannesiii Bebegimibekliyoruz hamileligimde 16 kg almıştım 59 hamile kaldim doğuma giderken 75 kg doguma girdim