Rmys-27 Derinim2203 gittim cnm fazla cıktı yıne su anlık bı sorun yok ama dedı doğduktan sonra da bısey çıkmaz ınsallah 🤲
Rmys-27 Derinim2203 TSh kan değerime bı de tokluk kan şekerime baktı ayrıntılı ultrasonada gonderdı bısey çıkmadı son 3 gün bakalım salı gününe kdr dayanırsak ınsallah doğumdan sonra da sorun çıkmaz
Derinim2203 Rmys-27 inşallah bişey olmaz sağlıkla alırız kucağımıza pekii sana da dedi mi bunu yeme falan 😁😁ben çünkü çok zorlanıyorum suyumuz da 6 cm bizim
Rmys-27 Derinim2203 tuz ve ekmek yeme dedı ama yıyorum napım ekmeksız de doymuyorum 😅 suyun cmıde varmış bana solemedı hiç kaç cm dıye
Derinim2203 Rmys-27 öyle dedi doktorum bende doymam ekmeksiz☺️☺️benim daha 45 günüm var 😁senin yine az kaldı
Derinim2203 selda03 evet önce 7 cm di 1 hafta yememe dikkat edince 6 cm dedi iyi mi dedim hala suyu fazla ama daha iyi dedi
selda03 Derinim2203 evet fazla dedi şeker yüklemem temiz çıktı ancak evdeki ölçümlerim yüksek çıkıyor o yüzden diyetisyene yönlendirdi diyet yapıyorum
Eylul1987 selda03 benim aynı durum mevcut yüklemede çıkmadı tokluk yüksek çıkıyor ekmeği az yersem ya da yetmezsem yüksek çıkmıyo. Bizde karın çevresi 3 hafta önden gidiyo
selda03 Eylul1987 evet ekmek olayını ben de fark ettim :) ekmeksiz de doymayan biriyim Allah yardımcımız olsun