Rose52 minik4550 neden sezeryan olmak zorunda kaldınız ? Kusura bakmayın soruyorum çünkü bende de aynı durum söz konusu
Kestanesekeri o1anneadayi gece çok hafif kramp oldu ama anlamam imkansızdı.1 ay olmuştu doktora gitmeyeli muayene günüm gelmişti tesadüfi gittim doktor gördü ve ağır kaldırdığım için bebek aşağı düşmüştü.doktora gitmeseydim büyük temizlik yapıcaktım çok şükür erken fark edildi
minik4550 Rose52 4 santim açıklık vardi alttan fitil koydular acilma hizlansin diye gelip gidip hepsi alttan muayene etti sancılarım arttı acilma 5 santim oldu ben oksijensiz kaldım bebeğimin kalbi yavaşladı acil olarak sezeryan oldum malesef
Sevim1609 BirPatiSever Başta günde 3 taneydi 24. Haftadan itibaren günde 1 tane 200 mg a düşürdü doktorum. Hep fitil olarak kullanmamı tavsiye etti
Babytomss BirPatiSever BirPatiSever Tüp bebek tedavisi görüyorum. 3. Denemem yarın transfer var hatta. Hem iğne hem hap kullanıyorum
Bayanfindik BirPatiSever aslında 2ydi bu haftaya kadar. Doktorum kesmemi söyledi tamamen. Ama ben korkumdan 1 tane alıyorum günde doktoruma danışarak tabi. Bi zararının olmadığını alabileceğimi söyledi
Shnern BirPatiSever progestan değilde proluton iğneyi 17 haftaya kadar kullandım . Kanamam oluyordu sürekli ve kasık ağrım . İlk hamileliğimde ise 36 haftaya kadar proluton kullandım