marbling10 BirPatiSever ihtiyaç olmadı bende ama ben de 2 dk önce pnu merak ettim, ileri hftalarda da kullandırıyorlar mı diye
Ozlem2206 minik4550 plesenta kapanması dediğiniz şey plesenta previa mı acaba aşağıya yerleşme durumu yani
1ErkekkAnnesii BirPatiSever 20 li haftamdaydı erken doğum riskim için kullanmıştım 1 kutu 1 ay kullandım bitince bıraktım
Bayanfindik BirPatiSever 35+2 deyim rahim ağzı kısalığından ve erken doğum geçmişim olduğu için kullanıyorum devam da edicem
Sevim1609 BirPatiSever Ben 5. Haftamda başladım doktorum zararı yok ama faydası olur diye başlattı 35. Haftamdayım hal kullanıyorum doğuma kadar da kullanıcam. Düşük riskim vardı şimdide erken doğum riskim var o nedenle kullanıyorum
BirPatiSever Sevim1609 günde kaç tane alıyorsunuz acaba. Özellikle gebeliğin sonlarına doğru günde kaç adet alındığını merak ediyorum
keyifkahvesi BirPatiSever 32 haftadan itibaren kullanmaya başladm ben şuan 34 haftalığız haftaya randevu var devam et diyecekmi bakacağız rahim ağzı kısalığı var dedi o yüzden verdi 🌸
Melike3535 BirPatiSever ilk 12 hafta kullanılıyo canım düşügu falan önlemek için ben 16 hafta kullandım kanamam vardı çünkü
gokturkefe Happy-family ölçüsünü hatırlamıyorum bir sonraki kontrolde kaybolmuştu tedbir amaçlı devam etmiştim
Sesame21 18+3 deyim. Başlangıçtan beri kullanıyorum. Miyom kaynaklı kanamalarım ve düşük riskim var. Bu sebeple doktorum günde 2 defa fitil olarak almamı istedi.
Ceydacetin 36 ya kadar kullanıyorum her gebelikte 200 mg günde 3 kere rahimde septum var (kalp rahim ) boydan boya perde var bide