tcasl Tugce-ylds kesinlikle zaten kendimi strese sokamadım bile hiç beklemediğim bianda suyum geldi 😆
tcasl Tugce-ylds hemde nasıl bide tam dışardan geldim üstümü degistirdim uzandım suyum geldi eşim ellerini yikiyodu yanına gittim hemen hastaneye gitmemiz lazım duş alıyım dedim oda o panikle kapıyı açıp annesine bağırmış aile binası herkes başımıza toplandı 😆😆😆😂
Tugce-ylds tcasl hahah 😄 canım duş falan aldın mı hani genelde nişan gelirse duş alın ama su gelirse beklemeyin gidin hastaneye diyorlar ya bebek susuz kalmasın diye benimde aklıma takılıyordu hani duş alıp gitmek daha iyi çünkü
tcasl Tugce-ylds yok canım ebeler bile dedi niye panik yaptın diye su geldikten sonra 24 saat içinde doğum oluyomus benim nişanimda geldi ama ben normal akıntı zannettim enfeksiyon mu kaptım hatta dedim iki türlü de duş al sakin sakin git hiçcc panik yapilicak bişey yokmuş
Tugce-ylds tcasl Bunu öğrendiğim iyi oldu gerçekten çünkü öyle diyince hani bende direk gitmem gerekiyor hemen gibi düşünüyordum bende öyle yaparım eğer suyum gelirse 😊
tcasl Tugce-ylds evet suyun gelirse öyle yap bide depend felan aldıysan ondan tak mutlaka doğuma kadar sürekli su geliyo çünkü
tcasl Tugce-ylds yok canım takmadım hiç aklıma gelmedi bana da hemşire dedi hasta bezi verdi zorlanma böyle dedi
Tugce-ylds Sedaa11 Aaa ne kadar güzel benimde 40 haftayı bulursa kasımın ilk haftasını gösteriyor ama benimle aynı olanlara hep ekim sonu gün vermiş bende herhalde ekim sonu olurum 😆😆
Zhraaltun Tugce-ylds hc korkma bn igne gorumce aglayan biriyim tir tir titrerm kan alinca aglarim ama yemn ederm beldeki igneyi hissetmedim tamm dediler bittimi dedim okadr yani hc hissetmiceksn sadce kasma kndini rakat birak
iremcikk2 Sedaa11 insallah sagsaglim bi şekilde kucağımıza aliriz benim bide evde bekleyen minik bi oğlum var Rabbım korusun hepsini ❤❤