Hatice_delikts Arkadaşlar diğer testlerin hiçbiri yaptırmadım. Ayrıntılı ultrason da doktor kaç dakika muayene ediyor ücreti ne kadara yaptırdınız. Ve gerek var mı bu konuda önerileriniz nelerdir?
aksu5334 Hatice_delikts bende diğer testleri yaptırmadım ilkinde de şuan ikincide de. Ama ayrıntılı ultrasonu yaptır çünkü doğum sonrası müdahale yapılması gereken bişey var mı diye bilgin olur. Normal ultrasonla bakılır gbi bakılıyo ama yaklaşık 20 30 dk kadar sürüyo iç organlar uzuvlar damarlar herşeyine bakılıyo
Bebegimm1 Hatice_delikts yaklaşık 45 dakika kadar sürmüştü. Arada şekerli birşeyler yedirip tekrar bakmıştı 2 defa bakti. Normal muayene ücreti 150 TL ödemiştim.
Hilal-_19 Hatice_delikts ben 21 haftalıkken yaptırdım özel bi muaynehanedydi 500 tl vermiştim bence cok gerekli bir şey cunki ayak parmaklarına kadar incelemişti doktor 33 haftalıkken tekrar ayrıntılıya girdim gelişme geriliği için dün yine ayrıntılıya girdim 36 haftalıgz yine her yerine bakıldı bence yaptırın cunki bi rahatsızlıgı varsa dpgumdan sonra müdahale edilebilir
Fulyael Kesinlikle yaptır en önemli tetkiklerden biri .Tüm organlarına uzuvlarına bakıyor yaklaşık 50 dk sürmüştü benimki. Ben anlaşmalı hastane olduğu 300₺ ödemiştim .