minigim34 İkeanin bu iki kademeli beşiğini kullanan var mı kızlar en fazla kaç yaşına kadar kullanılır ilk kademede anne yanı olarak kullanacam evet sallanmıyor biliyorum ikinci kademeyi de ayaklanmaya başlayinca kullanirim diye düşündüm 3 yaşına kadar idare eder mi bizi heyner beşik 4-5 Yaşa kadar kullanılır deniliyor bu da ona benzer sonuçta bu da kullanilir mi kullanan annelerden yorum bekliyorum 🙏🥰
merveees minigim34 ben kullanmadım ama gördüm bence o yaşa kadar kullanılmaz çünkü 60×120 ise dar gelmeye başlıyo ve de bebek uzadığı için aşabilir en alt kademesinde de olsa. ben bu sebeplerden almadım
mathildaa minigim34 canim ablam aldi bundan 60×120. Onunda bi kac arkadasi bu beşikten kullanmış, 2 yasina kadar yatar diye öneride bulunmuşlar. Sonrasindw sığmaz diyorlar
Annesed minigim34 4 yildir 2 cocugumda başka bir markanın aynı modelini kullaniyorum nasıl bir korumalık olursa olsun carptiklarinda canını yakıyor o yüzden en güzeli anne yani olabilen 3 kademeli park besikler
Gonul_enes minigim34 ben kullaniyorum 3 cocugum var 3nude bu besikte buyuttum, buyutuyorum,3 yasina kadar kullanilir ben alt kademesini hic kullanmadim ,cok memnunim gayet saglam, şik
hakikitosunpasaa minigim34 Ben aldımm evet kullanılır yiğenimde de aynısı vardı 6 yaşında şuan 4 yaşına kadar kullandı beşiği