seymaaaaanur Bebişlerinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ben 14 haftalık oldum ne zamana hissederim acaba çok merak ediyorum 🙈😍
cahillesohbetikestim seymaaaaanur ilk 15. Hafta da kalp atışı gibi hissetmiştim daha sonra 17. Hafta da tekrar bir kez hissettim 19 dan bu yana da her gün tekmesini hissediyorum 🥰🧿💙
Selin12- seymaaaaanur ben 15 haftalik ken hissetmeye başladım ama benim 3.hamileligim oyuzden erken merak etmeyin sizde 20 haftaya kadar hissedersiniz
mdemir0733 seymaaaaanur ### Eğerti bu ilk gebeliğin değilse 14 hafta da hissedersin ama ilk gebelikse bu 25 ci haftaya kadar bile sürer normal bi durum olarak karşılanır
RumeysaNur34 İlk hamilelikte 23 den sonra hissetmiştim ikincide 16 haftadan bu yana hissediyorum canım 😇🤲
RumeysaNur34 seymaaaaanur az kalmış canım hayırlısı ile sende hissedersin ikinci olmasına rağmen duygular ilk gibi çok heyecan verici 🤲😍😍
cahillesohbetikestim seymaaaaanur ilk gebeliğim olmasına rağmen erken hissettim çok şükür şimdi de hiç durmuyor maşallah 🤣 ben ilk gazdır diye düşündüm ama tekrarlayınca emin oldum inşallah sizde en kısa zamanda hissedersiniz🤲🥰
gltm cahillesohbetikestim bende kalp atısı gibi tık tık atıyor ama durmadan tık tık nasıl atıyor durmadan hareket mi ediyo😀
seymaaaaanur mdemir0733 Şu an çok bisey hissetmiyorum galiba daha tam olarak hissetmediğim için duygu karmaşası yaşıyorum 🙄🙄