Delicesareti Kızlar yarın gece tam 35 haftalık olucam ama hala göğüslerim küçücük ve yumuşak süt falanda gelmedi bu zamana kadar açıkcası kafama taktım bu haftalarda süt üretimi olması için rezene falan içsem olur mu
kucukhobby-11 Delicesareti hamileyken gelmesi şart değil süt memede üretilmeye başlıyor hamileyken. Olumsuz düşünme sütün memende var ve bebeğine yetecek 💜
2anneoluyorum Bence boşa kafana takıyorsun herkesin fizik yapısı farklı doğuma kadar gelir sıkma sen canıni 🥰
Delicesareti 2anneoluyorum valla hayatta En çok istediğim şey bebeğimi emzirebilmek inş bununla sınanmam çok korkuyorum gelmicek die😔
kucukhobby-11 kucukhobby-11 rezene veya herhangi bir bitki çayının süt üretimini arttıran olumlu etkisi belirlenmemiş bu arada ☺️
Delicesareti kucukhobby-11 burda çoğu kişiden duyduğum rezene ve komposto süt yapar lafı oldu o yüzden denemek istedim ama hamileliğin son aylarında içmek sıkıntı yaratır mı emin olamadım yorumun için teşekkürler bu arada🌸
kucukhobby-11 Delicesareti sıvı alımı süt arttırır. Özellikle emzirirken yanında su bulundurmak lazım. Çok susanıyor. O sırada su iç. Emzirdikçe süt artar. vücut bakıyor ürettiği süt bitiyor yenisini eklemeye çalışıyor. Bunu da suyla yapıyor. Yediklerinin vitamini minareli geçer. 🤍 emzirmek yeterli. Mama verince bebek doyuyor senin memede süt kalıyor vücut diyor süt gerekmiyor demek ki. Süt artması için tek yapmak gereken emzirmek 💜
edasahbazsahin Ben 38. Haftaya girdim bugün ve geçen duş aldım kurulanırken göğüslerimden sarımsı sıvı geldi sıkınca geliyor ama doğumdan sonra gelir miiii bebiş emer miii bilemiyorum 🤷🏻♀️🐣🤰🏻 Ama bebeğimi emzirmek en çok istediğim şeylerden biri
Delicesareti edasahbazsahin benimde öyle nasıl bi duygu aşırı merak ediyorum inş benimde gelir hamileyken süt gelirse Doğumdan sonra kolayca geliyomuş yani bi iki arkadaşımla konuştum gebeyken gelmiş ve Doğum yapar yapmaz emzirmişler bi tNe arkadaşımın hamileyken gelmemiş Doğumdan sonra bir gün gelmiş bide normal doğum yapmıştı üstelik sezeryanla doğuran arkadaşımın bile hemen gelmiş mesela o yüzden doğurmadan gelsin istiyorum 🌸
kucukhobby-11 edasahbazsahin merhaba sıkmamak gerekiyormuş. Vücut doğum yaptığını sanıyor diyenler var. Erken doğumu tetikliyormuş. Tabi sizin 38 de olmuş 😃