Busramazan09 Gulsah_13 doktorumdan çok memnun kaldım güleryüzlü ve pozitif umarım doğumumuzda öyle geçer gidebilirsiniz içerisinde doğum ücreti + 1 gece yatış ücreti + foto çekimi + bebeğe hediyelik sepet bide kapı süsü de vardı sanırım bunlar 2750 tl dahil
binnurmina Seyda7 ben medicanada Pınar türke gidiyorum ama kuzenim volkam beyde doğum yaptı cok memnun kaldı kendisinden
Busramazan09 Karahaninannesi evet ocağa kadar bu şekilde bende doğum yapıcam henüz beklemedeyim 39+2 3 cm açıklıkla bekliyoruz
Ozkandenz 2prens-annesii merhaba bende Sibel hanıma gidiyorum yorumlarınızı okudum ama normal doğuma girmiyor mu kendisi
2prens-annesii Ozkandenz Bizzat kendi yaptırıyor normal doğumu. Instagram adresine bakın resimlerinden de anlaşılıyor zaten 🤗 Bugün kontrolüm var isterseniz sorarım sizin için 😌
Ozkandenz 2prens-annesii yeni görüyorum sordunuz mu acaba birde benim 2 Li tarama testim var pazartesi günü için randevu aldım ama kestel de yapmıyor dediler bilginiz var mı acaba
2prens-annesii Ozkandenz Valla sormadım ama bana 1 Kasım’da çocuk doktorlarımız başlıyor normal doğurtabilcem seni başka hastaneye göndermicem dedi 🤗 yani kendisi yapacak herhalde öyle olmasa demezdi. 2 li tarama testi içinde bugün bir tane gebeye şeker yükleme testi yaptılar onu yapıyorlarsa 2liyi de yapıyorlardır 🤗
Ozkandenz rabiamustafa merhaba ben de kestel de Sibel hanıma gidiyorum 2li tarama testi yaptıracağım pazartesi randevum var ama kestel devlet hastenesi yaptırmıyormuş bilginiz var mı acaba
_sena_ Ozkandenz merhaba canm ben kestel devlet hastanesi ne gidiyordum. Tarama testini hastane yapmıyor ya sevket yilmaz da ya da sehir hastanesinde yaptirabilirsin veya ozelde
rabiamustafa Ozkandenz aynen canım yapmıyolar orda ya şevkete yada şehir hastanesine gönderiyo herhangi bi kadın doğumcuya randevu alıp gidersin haftan geçmeden git çünkü gittiğin gbi yapmıyo gün veriyolar bn 1ay beklemiştim gün için
Esraaer Kızlar ben de medicana da Pınar hanıma gidiyorum çok memnunum ama daha önce hastanede doğum yapanlar var mı acaba odaların durumu , eşin kalma durumu ziyaretçi alma gibi şeylerini merak ediyorum
Meryemtrksoy Seyda7 valla gitmiyorum ama hem hastane hemde Volkan Aksakallı baya iyi diye biliyorum düşünüyorsan tereddüt etme derim 👍