Yeterozkan Demirli sütyen kullanmak şuan mideme ve kemiklerime baskı yaptığı için ağrı yapıyor hamilelik döneminde rahat edebileceğim bir iç çamaşırı önerebilirmisiniz?
gulsen_ozer1 Yeterozkan desteksiz sütyen kullanabilirsin veya emzirme sütyenleri var Doğumun yakınsa onlarda rahatlatır Özdilek mağazalarında fiyatları uygun 😘
Patisever Yeterozkan ben 25. Haftadan sonra spor atletine geçtim şuan 30 lardayım onu bile takmak acı verici 😣 memelere özgürlük teorisini savunuyorum 😅🤭
Sevilss Yeterozkan Lc Waikiki de emzirme sütyeni var ben ondan aldım en rahat onla ettim her rengi var beyaz siyah çok yumuşak siyah ve beyaz aldım bana yetiyor demirlisi aşırı rahatsız ediyor geçen yıkamıştım demirli taktım valla ölüyorum sandım mideme aşırı baskı yaptı
Yeterozkan gulsen_ozer1 çok teşekkür ederim emzirme sütyeni almak herhalde doğumdan sonrada kullanılır 🙏🏻
Yeterozkan Hayalllllll demirlerini çıkardım ama oda altı dar olduğu için mi bilmiyorum Demir gibi rahatsızlık veriyor
MiniMiniKus Yeterozkan Bende sorun yaşadım bu dönemde LCW den emzirme sütyeni aldım Hem bebek dogunca işime yarayacak hemde şimdi kullanıyorum Aşırı rahat ve normal südyen fiyatlarına göre çok uygun Bakabilirsiniz bence Doğumdan sonra emzirdiğiniz süre boyunca da iş görür hem
Yeterozkan MiniMiniKus çok mantıklı geldi emzirme sütyeni dediğiniz gibi doğumdan sonrada kullanılır rahatlıkla 😘
Belacivciv Yeterozkan Desteksiz bez gibi olanları kullanabilirsiniz veya sporcu sütyenlerini alt kısmı sert lastik olmayanlardan
marbling10 Yeterozkan balenli ama bence dünyanın en rahat sütyeni, penti lotus serisi. Bir de pentide modal sporcu sütyeni şeklinde bir seri var. Lambada gibi tarzı. Onlar da rahat oluyor
Aysun1981 pentide 3 al 2 öde var şu anda ve birçok demirsiz model var. bazıları emzirme sütyeni, oraya bakın derim.