tcasl Gizemis sarılık olmaması için doktorlar saat başı emzirin diyolar ama ben 15-20 dakika da bir emzirmistim başka türlü düşmedi
aksu5334 Gizemis doğduğu andan itibaren 3 saatte bir emzirdim. 15 20 dakka biri sonra diğeri. 2 ay boyunca uyusa dahi uyandırdım 3 saatte bir. Sonra yavaş yavaş kendi haline bıraktım😊
ebru23 Gizemis sarilik gecene kadar cok sık emzir 20 dk bir felan sarilik gecince 2 saate kadar yolu var 3 saat de uyuyabilir bi ayliktan sonra ilkten 2 saatte bir emzir sonra o duzenini buluyo
Zeyyyn Gizemis günün çoğu vaktini uyuyarak geçiriyor 3 saate bir emzirdim sarılık değeri yükselince 2 saate bir emzirmeye başladım 15 20 dakika emiyordu büyüdükçe kendi bırakıyor zaten kendi saati gelince ağlar emziririm kuvozde çoçuğum beslenme düzenine alışmış
aksu5334 Gizemis doyup doymadığını çişli bezini takip edip anlicakaın.3 saat uyusun uyandır zorlada olsa uyandır 15 20 dk bi göğüs sonra 15 20 dk diğer göğüs. Sütün azise de emzirdikçe çoğalıcaktır Allahın izniyle..
987123 Gizemis doymuyorsa yatırdıktan sonra 5 ile 10 dakika içinde ağlar, günlük kaka sayısı 5ten azsa uykusu kuş uykusuysa doymuyordur. Ya çok sık emmeli ya da mama takviyesi yapılmalı ki sarılık olmasın
Damlamuratalparslan Gizemis Benim çocukta sarılık yoktu ama olmaması için ve sütumun hemen gelmesi için 20 25 dkda bı emzirdim .4 aylık olduk nerdeyse öyle alıştı yarım saatte bı istiyor .