HilLllyyy Kızlar 16haftalik gebeyim bebisin burnu ultrasonda çok büyük çıktı normal de öyle mi olacaktır böyle olan varmı benimde burnum büyük
cahillesohbetikestim HilLllyyy bizim oğlanın da detaylı fotoğrafında dudakları kocaman dedim bu kadar büyük olamaz herhalde ama ödem olabiliyormuş 🤣
MerveNur- HilLllyyy doğduğunda büyük olsa bile iniyor ya yeğenimin yüzü burundan oluşuyordu şimdi fındık gibi 😂
Busra2013 HilLllyyy hahah aynı benımde 16 da bakmıstım dedım bu nasıl burun cok buyuktu 18 de baktım gayet kucuktu😂😂😂
HilLllyyy ecemsmom Bisey demedi normal dedi şuan ben dikkatli inceleyince anladım yanında fark etmedim 😂😂😂 ama.yinede çok tatlı rabbim sağ sağlım almanı nasip etsin
Baharozdemir @"HilLllyyy aynı biz. Dr um bile dedi maşallah kocaman bi burun diye. Ama anormal bi durum yok tabi. Varsın büyük olsun dimi?
Busra2013 HilLllyyy tabıkıde prensesım benımde esımınde buyuk yanı sımdı kucuk olsa buyudugumde yıne buyuck burnu😂😂😂
Kizannesi92 HilLllyyy ilk doktora bize kepçe dedi doğar doğmaz kulaklarına bak dedi htra gösterdi bak kocaman kulakları var dedi sonra Detaylida burnu büyük normalden dediler bakalım doğunca öylemi ☺️