Secilk Selamlar doğum çantanız hazır mi? 36+4 deyim çantamı hazırladım ama aklıma gelmeyen birşey var mi bilmiyorum. 10 lü ve 5 'li hastane çıkışı çorap, bebek bezi ,tülbent, emzik , gecelik, pijama, terlik, lohusa pedi, göğüs pedi ,meme ucu kremi ,emzirme sütyeni, 2 tane battaniye koydum. Biberon ve mamaya gerek var mi almadim onları.
cennetinsusu Secilk pişik kremi biberona gerek yok diye biliyorum ihtiyaç anında getirtirsiniz evden. Gebe okulunda gerek olmadığı söylenmişti.
Gulyllu Bende 35 e girdim bugün geçtiğimiz öarsamba hazırladım koydum kenara erken Doğum riskim de var ne olur ne olmaz diye bence iyi yapmışsın canım İkinci Doğumda 3 gün kalıyoruz biz hastane de o yüzden seninkilerden farklı çantam
Naciye89 cennetinsusu gerek olmasa da belki lazım olur diye herseyi düsünüp koymak daha mantıklı.bn dogum için ilceden ile gidecegm bir saat uzaklıkta mesela evde de kimse olmayacak fazla olsun hersey kullanılmasa da olur
cennetinsusu Naciye89 Mesafe uzunsa tabi ki de konulabilir. Alacak kimse yoksa 👍 Gebe okulunda bize öyle dendi biberon emzik boşuna taşımayın dendi. İnşallah ihtiyaç olmaz da boşuna koymuş oluruz 🤗
Naciye89 cennetinsusu arabada gider gelir kullanılmasa da bosuna olmz ki ☺️ Hersey kitapta yazdgı gbi soylendgi gbi olmuyor tabi herkes sartlara gore hareket ediyor 😊