Esndilara Hamilelikte en çok zorlayan şey oldu mide yanması! Mahvoldum.. size neler iyi geldi.. hangi ilaçları (gaviscon hariç , artık o da işe yaramıyor gibi) ya da doğal yöntemleri kullandınız?
Hmeyracmgz1 Esndilara canım doğal yöntem olarak süt içebilirsin bana doktorum rennie nin surubunu vermişti o çok rahatlattı beni ama sen genede doktor neyi onerirse onu kullan🙂
Esndilara MMmerve_ günde kaç ölçek içiyorsun ben artık istemsiz sınırı aştığımı düşünüyorum.. geceleri yanımdan ayıramıyorum.
Zeynep9120 Hmeyracmgz1 cnm rennie nin emme hapıda olablr mi acaba doktorum kullan dedi ama hap mı surup mu onu demedi
Hmeyracmgz1 Esndilara benim daha çok baharatlı şeyler yedigimde yaniyo dometes menemen falan yedigimde seninki neden gece yanıyor ki yatmana yakın biseyler yeme canım 🙂
mom8327 Benim yeni basladı yanma henüz ilaç seviyesinde değil ama aç karnına su içince midem yanıyor daha saçma bişey yaşamamıştım 😂😂😂 süt ve ekşi olmayan yoğurt dindiriyor beni ama benim seviye senden çok aşağıda süt yine de herkese iyi gelir genelde