Bahar54 MerveMarmKurak henuz kullanmadim ama ben e bebekde satilan baby&me marka sivi deterjanini aldim yorumlarda herkes memnun kalmisti ve %100 bitkisel icerikli.
mucizemizibekliyoruzz MerveMarmKurak çevremde duyduğum herkes dalan roxy kullanıyor. Yumuşatıcı kullanmaya zaten gerek yokmuş yenidoğana
Emineslh MerveMarmKurak dalan zeytinyağlı sabun rendesi kullandım çok güzel hiç kalıntı kalmadı dalinde yumuşatıcı döktüm miş gibi yumuş yumuş çıktı
Aysenaz MerveMarmKurak dalan roxy aldim bebegimin kıyafetlerini yiksdim yumusatici kullanmama gerek kalmadi oyle cok bir kokusuda yok hafif bir guzel kokusu var cnm onerirm
Esmagnc Dalan roxy çok iyi yumuşatıcı kullanmaya gerek yok bitkisel zaten ben dalinde kullandım dalan roxy daha çok beğendim 😇
HulyaKrg Emineslh evet bnde tv de ozledim doktorlar zeytinyagli sabun hem kiyafetlerde hem bebeklerde oneriyor bende sabun alacagm gliba.ama aktardan bitkisel zeytinyagli sabun mu yoksa dalan filani karar veremedim
Syma MerveMarmKurak bende hacı şakirin granülmatik sabunla yıkadım durulamayı ekstra yaptım içim raht etsin diye ☺️
Ebrar34 MerveMarmKurak hacişakirin sabun tozu. Yumuşatıcı ve deterjan sakın kullanmayın bebeğin alırjisi olabilir bilemezsiniz önermiyolar zaten sadece sabun tozu kullanın gayette güzel
Marpling MerveMarmKurak toz olanların kalıntı bıraktığı söyledi.arastırmalarım sonucu organik frenly aldık.ebebekte mevcut.tavsiyem kokusuz parfümsüz renksiz alın yumusatıcılardan uzak durun.bebeğiniz gıydıkce zaten mis gıbi kokcak
ikarus Ben de amway'in deterjanını almayı planlıyorum. Yumuşatıcı kullanılması hiç tavsiye edilmiyor, bir sürü kaynaktan aynı şeyi okudum. Bebişlerin kokusu sinsin, en mis koku 😊
ikarus ZehraEmirolu SA8™ Sensitive Konsantre Toz Çamaşır Deterjanı diye geçiyor adı, açıklama kısmında bebek bezleri ve kıyafetleri için uygun olduğu yazıyor..
YagizAsyaMom İlk 6 ay yumuşatıcı önermiyorlar. Joker de dalan İn granüllü deterjan ı var tavsiye ederim
cinderella MerveMarmKurak bende dalin sıvı deterjan aldım yumuşatıcıya hiç gerek yok zaten ama okadar güzel kokuyor ki yıkandıktan sonra resmen odada bebek varmış gibi babası geliyo gidiyo elbiselerini kokluyo oğluşumun 😄😄