Prensannesi14 Deniz2961 benim bildiğim 1 sene öncesinde olması gerekiyor bazı sigortalarda 5-6 ay öncesinde olabilir yani hamile kaldıktan sonra pek bir işe yaramıyor yine de araştırın siz
Ezoboz Deniz2961 merhaba diğer şirketlerde bekleme süresi var 1 yıl kadar ve hamile iken yaptırırsan karşılaşılamıyor sadece demir hayatta 2 can hamilelik diye bir ürün var hamile iken yaptırabılıyorsun.seçenekleri var ayakta yatış gibi istediğini seçebilirsin.ama anlaşmalı oldugu hastanelere dikkat et canım gittiğin yeri kapsasın😌
_hazel_ Demir hayat diye geçiyor sanırım alyanz da var bi sorun arkadaşım için bakmıştık 3 çeşit önermiştiler
Hilalkhrmn417 Prensannesi14 allianz sigorta doğum paketi olarak yıllık 10 bin TL ama bir işe yaramıyor.. bebek doğduktan sonra faydası oluyormus bildiğim kadarıyla.. hamileyken bir işe yaramiyor saçma sapan birşey
_hazel_ Bir sene öncesi yapılan çok uyguna geliyor evet ben ondan yararlanıyorum ama gebelik başladıktan sonra da bu bahsettiğim 3 seçeneği sunuyorlar yeni sormuştuk arkadaşım için bir sene öncesinde yapılana göre pahalı tabi
_hazel_ Rina 3 seçenek sunmuştular ama hatırlamıyorum ben direk arkadaşıma yönlendirdim görüştüler sonra yapmadı arkadaşım ama gebelik sonrası doğum teminatlı 3 seçeneği var eminim
Rina _hazel_ Demir iki can hamilelik, Demir Sağlık’a ait. Benim allianz ın yatarak sigortası var da gebelik için sadece bir sene beklemeli olan vardı. Yeni mi çıktı diye merak etmiştim