Hilal-95 Babymoomy aynıyız valla inad yapıyorm bende manyak gibi kalkıyorm sürekli durduramıyorm kendnmi🤦🏻♀️ Snrada belim ağrıyo aşağı doğru baskı oluyor 🤦🏻♀️
Babymoomy Hilal-95 evet suan öyleyim belimde yanma başladı ayakların titriyor oğlumda doğumum böyle başlamıştı korktum uzandım suan 😂
Merve_0109 Babymoomy ben 31 haftalığım işlerimi yapa biliyorum şuan sadece çok fazla ayakta durunca halsiz oluyorum
Babymoomy Merve_0109 aman dikkat et bende şurda 1-2hafta önce yapıyordum ama sonra ağrılarım çok arttı
Babymoomy SncrMerve bende aldım canım ama haritasız modelden aldım hiç bir ile yaramıyor aynı yerde dolanıyor anca ben tutup oda oda gezdirip yön vericem
Merve_0109 Babymoomy Rabbim hepimize yardım etsin işi biz yapmasak yapanda olmaz eşim Allah razı olsun yardım ede bildigi kadar ediyor ama oda bütün gün çalışıyor kıyamıyorum ona bir otur bir kalk yapabildiğim kadar yapıyorum ❤️
Hilal-95 Babymoomy aynen bnmde dün çıktı sancı braz ama duramıyomki genede erken gelme gibi niyeti var allah korusun 2.3 hafta daha yatım bari allahdan evimi temizledim herşeyi hazırladm🤣