milayerli prensesannesiiiiii beeen 9.40 randevum 🥰 19+3 oluyoruz ama ultrasonda 1 hafta önde gidiyor miniğim 😊
prensesannesiiiiii milayerli ya maşallah benimki hep 1 hafta geriden geliyordu 3. Aya kadar sonra yakaladı haftasını 🥰
Hmyra01 Ayy bende gidecem yarın.24 haftalığız Ama cinsiyeti bir türlü öğrenemedik. Yarın kesin bişey dee inş..
HaticeBerkayBalat3103 @Edanur-gul gebeliğin kaçıncı haftasından itibaren nst ve çatı muayenesi olunuyor düzenli olarak?
Edanur-gul HaticeBerkayBalat3103 nst 36 den sonra doğuma kadar her hafta oluyor çatı muayenesi bildiğim kadarıyla 37 de oluyor sonra doğum başladığında oluyor cailmana bakıyorlar sürekli diye biliyorum tabi normal doğum için bu böyle sezaryen konusunda hiçbir fikrim yok
HaticeBerkayBalat3103 @Edanur-gul anladım bende normal dogum düşünüyorum Allah’ın izniyle dogumuma 10 hafta kaldı 30 uncu haftamın içindeyim inşallah hayırlısı olur rabbim yardımcımız olsun sağsağlim kucagımıza almayı nasip etsin bilginiz için teşekkür ederim 🙏😊
Kara96 prensesannesiiiiii 38+6 bizimde yarın kontrolümüz var çarşamba gitmiştim doktor yarın için tekrar gel dedi nst ye giricem plesanta yaşlanması ve kireçlenmesi başlamış ve suyumda azalmaya başlamıştı en son artık kontroller daha sık olucak zaten son 8 günümüz bakalım her an gelebilir belkiyorum🙊😍