kalpatisi_ DILOS06 öyle hissetme canım benimm size bişey olmasın yeter. Elbet geçicek bugünler eşinde sende iyi olucaksın Ondan sonra hiç ayrılmaz ikili olursunuz inşallah ❤️❤️ Bu arada sağol kuzum
kalpatisi_ zeynepin_annesiiii evet canım ilk dozumu olmuştum geçen ay yarında 2. Doz hakkım uygulanıcaktı ama kaderde şuanlık yokmuş 😅 biontech olmuştum sanırım o aşı sayesinde şuanda ayaktayım çok şükür Rabbime soğuk algınlığı gibi atlatıyorum ağrısız sızısız ❤️
Mercomom kalpatisi_ bebeğe geçmiyor kuzum Allah’ın izni ile. Rabbim koruyor onu merak etme. Bol C vitamini. Bol meyve yani. Bol su. İlikli kemikli sudan yapılmış çorba. Geçer gider hiç korkma sakın ☺️🌸
kalpatisi_ Mercomom ayyy inşallah ❤️❤️ Bebişime bişey olmasın da sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah ❤️❤️❤️
Ozlem2206 kalpatisi_ çok geçmiş olsun canım biran önce atlat inşallah canın istemesede yemeklerini aksatmadan ye kekik kaynat iç c vitamini takviyesi al bol su iç
kalpatisi_ Ozlem2206 çok sağol kuzum ❤️ İnşallah bunuda atlatıcaz 🥰 elimden geldiği kadar beslenmeye çalışıyorum ıhlamurlar meyveler bol su herşeyden tüketiyorum çok şükür ❤️❤️❤️
Ozlem2206 kalpatisi_ birde bende karantinadayken bi sağlık çalışanı bana üzülüp stres olmamam gerektiğini yoksa kortizon seviyemin düşeceğini söylemişti buna bağlı olarakda hastalıklara davetiye çıkarırmış seninde aklında olsun ben hep kendimi yüksek tutmaya çalıştım dua ettim 😊
kalpatisi_ Ozlem2206 kendimi hiç korona olarak düşünmediğim için moralim yüksek teşekkür ederim bilgileriniz için 🥰❤️❤️
minikmucizem_4206 kalpatisi_ çok geçmiş olsun 😔 Rabbim acil şifalar versin, ikinize de bişey olmaz inşaAllah 🤲 Bende dün 2. doz aşıyı yaptırdım ağrıdan ölcem, kendimi taşıyamıyorum resmen 😏😔
kalpatisi_ minikmucizem_4206 sağol canım benimm ❤️ Benimde bugün tanımlanıyodu 2. Aşı hakkım ama gelin görün ki nasip olmadı hakiki aşısını oldum ahahah 😅