Belirlenmedi Selam kızlar….. enfeksiyon sebebiyle gittiğim doktordan hamile olduğumu öğrendim 39.1 beta hcg değeriyle…. Beyaz şeffaf akıntım oluyor neden…? Bu durumu yaşayan var mı …?
ylzsa Belirlenmedi ben de asırı asırı akıntı olmustu ama ben enfeksiyon sanıyordum megerse belirti yasıyormusum
Sgnn Belirlenmedi evet koku renk değişimi olmadıkça hamilelik boyunca devam ediyor. Araştır istersen akıntı hamilelik belirtisi yazınca çıkıyor hemen
Belirlenmedi Sgnn saol cnm sizde de oldu mu..? Ya daha önce kimyasal gebelik yaşadım kan görümcem diye çok korkuyorum
Sgnn Belirlenmedi 14 haftalık hamileyim hâla oluyor canım afedersin günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum. Akıntı rahimi mikroplardan korumak için oluşuyor
bahtnurr1 Belirlenmedi doktor ilaç veya fitil verir ili bişey değil ama bebeğe de zarar vermez bence doktorun daha iyisini bilir
Belirlenmedi Sgnn inşallah güzel artar Allah razı olsun rabbim sizinde evladınızı sağ sağlim kucağınıza Almayı nasıp etsin ❤️
Aslylmz Bende 32 ile öğrendim zamanla yükselir Allahın izniyle 19 haftalığım hala devam ediyor akıntı gebelik boyuncada devam edicek renk değişiminde doktora danış tabiki o zaman enfeksiyon mantar vs olabiliyor oda gebeliği etkileyebilir tedavi gerekir