Evet sonunda bende kavuştum yavruma🥰öncelikle rabbım ısteyen herkese nasıp etsın 🥰🙏Perşembe günü normal kontrol ıcın hastaneye gıttım hersey gayet guzeldı tek bır skıntı vardı vücudum çok kaşınıyordu ve yara oluyodu doktorum bunu görünce kan ıstedı verdım ve temız çıktı yatısımı ıstedı benden özel bır kan daha aldılar tabi bu arada yatışım yapılmistı neyse Perşembe gece yattım hastaneye gece saate 1 yada 2 kere nsteye bağladılar sancım çok az vardı açılmamda 2 parmak genişligindeydı neyse Cuma sabahı doktor senı doğuma alıcam dedı dogumhane tarafına aldı benı sabah 10 da bir gırdım oraya açılmam ilerlesın dıye ilaç verdıler acilmam ilerdedı 5 cm oldu sonra suni sancı verdıler o anları anlatamam çok agrı cektım sancıda akşam saat 5 oldu artık ıyıce dayanamıycak duruma geldım artık benı alın dıye hemsıreye soyleyıp duruyorum o bana bağırma etme deyıp duruyor artık son noktaya geldım doktorum geldı aferın sana dayandın sımdı dedıklerımı yapmanı ıstıyorum dedı neyse bana yatakta ıkın ıkın dedı 2 kere ıkındım bebegım ıyıce ındı asagıya sonra dogumahaneye gectım saat tam 5.10 gece masadaydım doktor sancın geldıgı an güçlü bır sekılde nefesını tut ve bırakmadan ıkın dedı ve öyle bır güç geldıkı 3cü ıkınmada bebegım dogmustu 5.13 gece artık o kadar çok mutlu oldumkı bebegımın sesını duyunca herseyi unuttum dıkıslerım atıldı ve bebegımle odama gectım çok güzel bır hıs rabbım herkese nasıp etsın tekrardan Cumartesi günüde taburcu oldum 🥰🥰 bıraz uzun oldu kusura bakmayın 😌