Shewolf Şuan 12 haftalık hamileyim yaklaşık bir 2 hafta öncesine kadar mide bulantısı oluyordu ama istifra kesinlikle yoktu şuan istifra etmeden duramıyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı endişelenmeli miyim?
Acemi_anne61 Shewolf Genelde haftalar ilerledikçe geçiyor olsa da sizin gibi sonradan bulantı başlayan kişileri duymuştum. Yine de doktora söylemek lazım umarım çok sürmez
12mommy Shewolf ben 11 haftaligim asla kusamiyordum hep mide bulantisi vardi simdi su icsem cikariyorum afedersin bir anda benimde oldu doktorumla bulanti hapi verdi ama oda pek fayda etmiyor
Mervisogretmen 32 haftalığım hâlâ kusuyorum afedersiniz, yedinci haftamdan beri böyleyim. Gebeliğinizin hele ki başlarında böyle olması çok normal. Ama kadın doğumcunuza yine de danışın içiniz rahat edecekse.
Shewolf Acemi_anne61 neden olduğunu bende anlayamadım bir türlü anlam da veremedim inşallah dediğiniz gibi olur 🙏
Shewolf 12mommy benimki de aynen öyle asla ama asla olmadı bu süreçten önce şimdi bende midem ağzımda geziyorum 🥺
Shewolf 12mommy tuhafmış normalde 12 14 arası yapılıyor şimdi yapması gerekirdi inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏♥️