Yaz0808 Giizems aldim ben ankara kecioren a101de buldum Yıkayınca agzi yüzü kayacak gibi geliyor bana
Fk_53 Giizems Burdaki a101 de kapıya yazı yazmışlardı satış mağazada aksilik olduğu için gelmedi faln diye heryerde aynıdır muhtemel bir kaç ürün daha gelmemişti bebek nevresim takımı lastikli çarşaf faln
b_e_b_e Bizim burda birsürüydü triko battaniye. Ve bence çok kötüydü. Bir kere yıkansın gıcır gıcır eder agzı gözü yamulur
b_e_b_e Tugbaaygt oda çok aşırı kaliteli degildi ama yumuşaktı yani alınabilir. Aynısını bimden almıştım yıkadımda bişey olmadı. Sadece terletir mi ondan şüpheliyim
Leylayz Giizems ben hem nohut hemde triko olan battaniyeden aldım, nohut olan güzel ama triko olan gevşek gibi duruyor sanki ilk yıkamada bozulacak gibi ama denemek lazım
deno1 Giizems canım içinde kalmasın diye yazıyorum cok ince dandik birseydi öyle üstüne örtmelik yani örtü niyetine battaniye demeye bin şahit 😅
Kubra_K Giizems kız az önce çıktım a101 den hiç üzülme bişey kaçırmadin ikisi de çok dandikti tek yıkamaya salar kendini 😂