Eylulgelini Zeyzey97 ebebek mağzalarında yenidoğan bölümünde indirimli hastane cıksıları oluyor bi bakın isterseniz
marbling10 Zeyzey97 ebebek mağazasından 5 li set aldım geçen gün 25₺ ye. Çok güzel bence kalitesi ve desenleri
Oyilmaz Ben kitikate aldım fiyatlar yüksek ama indirimde yakalamıştım uyguna geldi üçlü set 68 liraya aldım kupon vardı. Çok çok kaliteli
BernaaaaG E bebekte çok uygun görümcem için aldım 1 ay önce takımları 30 liraya falan aldım hatta 5-6 takım aldım uygun diye 😊
Laleozkan_09 Zeyzey97 bim e organik hastane çıkışları geliyor takip edin isterseniz. 101 e de geldi onlar da çok güzeldi.
ZeynepSaremom Zeyzey97 e bebekte 5 li hastane çıkışlari 27 lira ve 33 lira arasında değişiyordu..Ben iki tane aldım gayet güzeller 🌿
Sevilss Zeyzey97 e bebek uygun ama alırken dikkat edin bebeğinizin kilo boyuna göre bakın çünkü e bebeğin kalıpları çok küçük
gulsonmez27 Benim de evimin yanında pazar kuruluyor bütçeye göre 120 lira olan da var 60 lira olan da var..Ben bugün A101 den aldım denk geldi allahtan yoksa herşey aşırı pahalı