mucizebebek03 mommasBoys inşALLAH canım da kendimi hiç olmadığı kadar çok iyi hissediyorum sadece kasılma oda canımı yakmıyor 😃inşalalh doğururuz bu hafta😂
Bedihauslu 38+5 haftaligiz 9 gün sonra bütün günüm bitiyor doktorum da 41 haftaya kadar bekleriz diyor bende tık yok sancim vardı daha önce oda gitti galiba ben doguramayacam siz devam edin ben elendim 🤣🤣🤣
Nejla_6344 mislinaninannesi merhaba bizimki de 37+6 ama geceleri yatarken aşırı baskı oluyor ve bel ağrısı adım atacak hale gelemiyorum günümüz aynı olduğu için soruyorum sizde de böyle mi .. 🥰😊
Vildan51 mommasBoys Ben varim🤭23 ekim haftaya cumartesi sezeryan olucam inslalah.37+5 de alacak doktor
Ayssunn mommasBoys 38+1 son 13 gözüküyor ama hiç doğacak gibi değil nstde bugün hiç sancım çıkmadı 🙈😂
Nergis0 Nergis0 bi de açılma yok kanala da girmemiş dedi dün kontrole gittiğimde. Başı aşağıda ama kanala girmemiş kanala girince fark ediliyor mu ilk bebegim 38+4te mi ne gelmişti ama bu kanal muhabbetlerini fala umursamamistim şimdi daha sabırsızım sanırım 😅
Vildan51 Duyguiremu Bebek çok aşağıda 32.haftadan beri doğum pozisyonunda.Durmuyor yani.Ciger geliştirici ve doğumu geciktirici iğneler yapıldı yatıyorum devamlı.Inslalah gününden önce supriz yapmaz diyor doktor