Gokceninannesi1 Annebebek000 her hafta nst ye gidiyorum ama sadece bikac gün önceki gittiğimde muayene olabildim bebeğim yaklaşık 2 haftada sadece 100 Gr almış :( yani kilo alımı yavaşladı
Ayssunn 38+4 olduk son 10 gün ama hiç doğmayacak gibi perşembe günü nst girdim 20leri geçmiyor hiç sancı çıkmıyor çıldırıcam bu perşembe tekrar randevum var umarım sancım çıkar ,1.5 santim açıklık ve rahim yumuşaması var beklemedeyiz 😂🤷♀️
Ebrumslu Geceden beri ağrım var adet olucakmışım gibi karnım semsert oldu hareketleri yavaşladı sanki duşa girmeyi denicem öneriniz nedir ? 40+1 olduk nişan su gelmedi henüz
zeliha0511 Ebrumslu bende dün ikindinden beri seninle aynıyım adet ağrısı gibi ağrılarım var fakat su felan gelmedi belim ve kasıklarım çok ağrıyor
zeliha0511 zeliha0511 İlk gebelik olunca da bişey yapmıyorum eğer sancıyı tam anlarsam beş dakikaya düşünce gidecem
Ebrumslu zeliha0511 Duşa girip çıktım ama ağrılr aynı hafiflemedi en azından nst ye girer kontrol ettiririm sancım varsa eve gelip evde çekerim diyorum yine kafayı yicem bu kadar bekledim diyorum allah korusun birşey olmasın 2 kere lavaboya çıktım şuan da gaz çıkarıyorum sürekli
Ebrumslu zeliha0511 Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımızıa alalım 🐣🐣🐣🧿🤲🏻🤲🏻