Tommbik Mbayril bende hem heyecan hemde epidural den korku var … Güzel yanı sağlıkla alalim bebeisleri kucağımıza ama insan sinrasini ve aameliyat anını düşünmeden edemiyo
Tommbik Merveeayaz genel daha mı iyi bilemedim ama ısrarla genel istediğimi söyledim ama olmaz dedi iki doktorda
Merveeayaz Tommbik genelde hem bebeği hemen goremiyosun hemde çıktığında ayilman zor oluyo ağrıların oluyo spinalde bebeğini goruyosun ve ayilma derdi yok çıktığında ağrın olmuyo zaten uyuşukluk geçene kadarda ağrı kesici yapiyolar
Ebrumslu beyzanur_kbn Ay kime ne gerçekten ama yaradan diyorum öyle iyi bilir ki zamanını elbet başlarına gelir anlarlar
Tommbik Merveeayaz sonra çok oldumu ne zaman kalktiniz bebeğe benm korkum o nasıl kalkicam nasıl bakicam
beyzanur_kbn elfshka iste 37+5 iken 3100 gramdi 39+0 da nst cekildim sadece kilo bakilmadi simdi son kontrolede 39+6 da gidicem sali gunu bakalim kac cikacak
BirGolgi Pinarrrrrr_1 hayır aslında tam tersi hareketleri kısıtlanıyor benim bebenin kısıtlanmış hali bile böyle 🙈
Annebebek000 giznum kontrole ne siklikla gidiyorsunuz acaba haftada 1 gidiyorsaniz bebegin kilo alimi yavaslamismi almaya devam mi ediyor Merakimi maruz gorun cunku hafta ilerledikce bebegin kilo alimi yavasliyor dediler