Ebrumslu 39+6 olduk kızçemiz inatçı kilosu boyu iyi ama gelmiyor kasılma yok ya da ben hissetmiyorum pilates topu yer silme hurma deniyorum ama canı ne zaman isterse en son 18ekime kadar gelmezse sezeryan olacağız bakalım
beyzanur_kbn Ebrumslu bende 39+2yim dediginiz gibi ne gelen var ne giden benimde 19 ekimde karar verecek iste doktorumuz bi kaç gun daha bekleyecek miyiz yoksa suni sanci mi verilecek siz direk sezeryanmi olacaksiniz suni veeyecek mi acaba doktorunuz
BurcuGorkem Bebegimizz bilmiyorum ki doktor o tarihe verdi bebek 1 hafta önde ondanmı ki sizin en son kac kiloydu
Ebrumslu beyzanur_kbn Ben kendimi kötü hissettim malum etrafımızdakiler arayıp hala doğmadımı ne zaman gelcek diye arayıp duruyorlardı doktoruma söyledim kendimi yetersiz hissetmeye başladım psikolojik olarak ben sana pazartesiye sezeryan tarihi verim dedi suni sancı ile ilgili bir görüşme olmadı ama pazartesi gene yanıma gel kontrol edim dedi acaba diyorum vaz geçip beklesemmi ?
Defne0 beyzanur_kbn bilmiyorum canım kontrolüm şehir hastanesinde yapıldığı için 41 e kadar bekleyeceğini söyledi doktorum
elfshka beyzanur_kbn haftaya carsamba kontrole gidecegim eger dogum olmaz ise,acıklık var mı bakacakmıs.Yoksa sanırım sonumuz sezaryen. 🥴Sizin kac kilo ufaklık?
Hira_1 b_e_b_e benimde son gün 11 Kasım ama bende ekim diye düşünüyorum yani istiyorum artık Allah’ın izniyle bir an önce doğurmayı bizde çok sabırsızlanıyoruz bı an önce kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde 🤗❤️
Nergis0 2baby1moms ay çok teşekkür ederim biraz rahatladım cidden kafaya takinca daha kötü oluyor akışına bırakmak lazım öyle böyle doğacak sonuçta içimizde kalacak değil ya 😍