Birmelekannesi_38 Bebegimile Bennn 11 gün önce 33+5 de doğum yaptım 29+0 dan beri 2 cm açılmam vardı sonra 7 cm açıklık ile normal doğum yaptim
Bebegimile Birmelekannesi_38 bi sikinti oldu mu canım bebis kac kiloydu, küveze falan girdi mi bu arada hayırlı olsunn ❤️
mutlugebeee Birmelekannesi_38 çok geçmiş olsun öncelikle, benimde erken doğum riskim var da haftamız aynı, ciğer geliştirici yapmışlarmıydı? Küvözden kaç gün sonra çıkardılar?
Bebegimile Birmelekannesi_38 benim de bugun 33 hafta ama 1800 gram suyumuz cok az normal istiyorum ama suyum az diye olmayabilir belirsizlik cok kötü kilomuzda az 😶
Betemmm Birmelekannesi_38 kilosu nasıl o kadar oluyor haftasına göre fazla gibi geldi bana ama o sebepten mi acil doğum oldu
Bebegimile mutlugebeee evet suyum azalıyor sürekli, serum aldim dun gece, size de soylediler mi igneden sonra bebegin hareketlerini kontrol edin diye
mutlugebeee Bebegimile evet canım hareketleri azalıyor ama bana daha yapmadılar haftaya bakıcak duruma göre yapıcam dedi
mutlugebeee Bebegimile rahim ağzı kısalığı var bende 24. haftadan beri yatıyorum ilaçlarla sabit tutmaya çalışıyoruz ama bu gidişimde epey kısalmıştı haftaya bidaha çağırdı daha da kısalırsa ciğer geliştirici yapıcam dedi
Mervemrym Benımde 34te doğum olacak normal istedım ama küçük olduğu için normal doğum riskli dedi yanı haftaya cuma sezeryanla alıncak bebeğim kilomuz çok az şuan 1800 😞 ciğer geliştirici yapmışlardı 1 hafta önce inşallah çok kalmaz küvezde.
Birmelekannesi_38 Betemmm 33. Haftada 2.200 Gr di normaldi kilosu benim açılmam vardı o yzuden doğum oldu