Dilekcnkn tazeannecik1 Ben çocuklarıma dolap aldım rabi mobilyadan kapakları mdf diğerleri sunta ama güzel yani
Zeysezer tazeannecik1 ben trendyoldan modilayn iki kapaklı genç odası gardırop diye geçiyor onu aldım 650 TL daha bebiş doğmadı ama bence yeterli ideal
Aysekrtl tazeannecik1 Bende trendyoldan babydarling lisa 3 kapılı dolap aldım çok memunum ve gayet şık duruyor takım olarak diğer ürünleride var ayrı ayrı satılıyor üstelik fiyatta çok uygun şuan indirimden dolayı bakablirsin😊
Esragnss tazeannecik1 bende hepsi buradadam aldım 500 küsür liraydı çok tatlı rafları olsun iki çekmecesi tam bebeklik hoş
Zeysezer Beyza97 kurulumu kendimiz yapıyoruz eşim yaptı zor değildi. İdeal görünüyor tek çocuk için 😁
Kara96 tazeannecik1 Bizde dolabını trendyoldan aldık çok memnunum fotoğraf yüklemeyi bilsem yüklerdim
Kara96 tazeannecik1 İnşallah olmuştur kopyalayıp yapıştırdım ama ☺️biz kulplarını değiştirdik siyah kulp taktık yanına şifonyer olarak ikea hemnes şifonyerle takım olmuş oldu ☺️
Kara96 tazeannecik1 Eğer bağlantı açılmazsa trendyolda baby darling dolap yazın ilk çıkan dolap fiyatı 1324.25 tl olan🙏🏻
MelisAlperen Bizde gitti gidiyordan aldık kargoya verilmiş merakla bekliyoruz gelince resimini koyarim🌸