Busrasisman Arkadaşlar Ankara şehir hastanesi için ayın 19una randevum var. Randevu aldığım doktor Meryem Kuru pekcan. Acaba kontrolleri için kendisine giden var mı? İlgisi alakası nasıl acaba?
Deletedmom93284 Busrasisman gittim hatta kendisi ile ilgili yorum da yapmıştım :( ben memnun kalmadım odasını ararken sekretere sordum 10 dk geç kalmışsın almaz seni gazabına uğrarsın diyip gülmüştü 🙄belki siz memnun kalırsınız belki bana ters olduğu bir gün denk geldi ama şehir hastanesinde genel olarak 2 doktoru beğeniyorlar Necati Hançerlioğlu ve Fatma salih
Nzr06 Busrasisman ayyy bende onda birkere muane oldum 19 haftalıkken cinsiyet için gittm bakmadı bile sadece kalp atışına baktı çıkabilrsn dedii şehir hastanesimde en iyi ilgilenen doktor necati bey randevulerimi hep ona denk getirmeye çalışıyorum ben
Balm0990 Busrasisman ben şehir hastanesinde personelim sıra bulamayınca o gün kim boşsa ona sıra alıyım dedim. Personelim belki hocada özen gösterir diye bekledim ne yalan söyleyim ama valla bir daha meryem hocayada gitmemeye söz verdim kendime. Fatma hoca mükemmel ama onada randevu bulmak cok zor
Deletedmom93284 Nzr06 siz şanslılardansınız o zaman😬 banada asistanı baktı yatmamla kalkmam 50 saniye falan sürdü sürmedi 😂
Nzr06 Deletedmom93284 aslında öyle yapmamaları lazım detaylı baksalar hareketlerine falan bi necati bey çok güzel bakıyor detaylı valla bakalm haftaya ayrıntılı ultrasonum var randevuyu 2 ay önceden almıştm kim denk gelecek 😌
Deletedmom93284 Nzr06 bende Necati beye randevu aldım ama kendisi mi bakıyor asistanı falan mı cinsiyet tahmininde bulunur mu acaba çok heyecanlı ve gerginim🤭
Demetimufuk Nzr06 detayli baska bolumde yapiliyor o muayene oldugumuz yer degil perinatoloji doktoruymus galiba bakan da
Nzr06 Deletedmom93284 valla canım iki kere muane oldm necati beye cinsiyet içinde gittm 10 dakıka ultrasonda tuttu beni bebeğin heryerine baktı cinsiyetimize de kız dedi sizede inşallah kendisi bakar😌
BusrAras- 26 ekimde bende necati hocaya gidecegim ilk defa herkes cok övüyor 😊 12 haftalıgım detaylı için gün verir mi necati hoca
Deletedmom93284 BusrAras- veriyorlarmış çünkü kontenjan 2 ay önce açılıyormuş siz hatırlatın benim doktorum hatırlat gün verir demişti
Nzr06 BusrAras- 12 haftalıkken banada direk doktorum randevu verdi haftaya İnşallah detaylım 22 haftalıkken
alparslanannesii1661 Ayy bu doktorların kibirini anlamıyorum ya düzgün davransalar ölürler sanki görende suratina sövüyoruz sanacak ilk gebeligimiz heyecanlaniyoruz bütün heveslerimizi kırmak el birligi ile cabaliyolar
Nzr06 Busrasisman yok onda hiç muane olmadım genelde merve erol koç necati bey soy ismi çetinkaya bi doktor vardı bunlarda muane oldum