Ferahnefes Kızlar 4+5 oldum bugün tüp bebek kese yok ama beta değerim 4832 acaba ikiz değeri mi normalde sabah doktorum 2000 2500 olması gerekiyor bugün o yüzden görünmedi dedi sonucum yeni cıktı ve henüz gösteremedim🤷🏻♀️
Albatros35 Ferahnefes canım 3600 de görünmedi benim aynı gün başka ultrasondan baktırdık göründü. Ultrason cihazından kaynaklanabilir
osg Ferahnefes selam bende 4+5 im değer 7000 gördük keseyi , ama bunlar hep tahmini geç döllenmiş olabilir yumurtlama günü devreye giriyor burada
IlaydaOrhanKopuz Ferahnefes canım benim ilk gebeliğim de de böyleydi değerim çok yüksekti ama kese gözükmüyordu.5+6 gibi gördük ve ikiz di.belki seninde ondandır 🌸🌸
Ferahnefes Saremelek evet 3000 de görürüz minikte olsa haftasonu gel bakalım dedi ama bu sonuçtan haberi yok hocanın... kendi tüp bebek doktoruma gönderdim değerler gayet iyi bekleyelim dedi benimde kafam karıştı
KubraKilinc Benimde öyle olmuştu 6850 di gözükmedi bir hafta sonraki randevumda gözükmüş dü içini ferah tut canım 🤗🤗
Ferahnefes KubraKilinc bu benim 15. Gün değerim olması gerekenin 2 katı ya bendr acaba ikiz olabilir mi diye düşündm sizin kacıncı gün 6800 dü
osg Ferahnefes yaaa o zaman ikiz olabilir , animelerin de böyle olmuştu ve şuan yeğenlerim 1yaşında. üzme kendini hiç 🙏
Ferahnefes IlaydaOrhanKopuz ayyy🤗🤗 inşallah bende şok oldum görünce direk ikiz olabilme ihtimalleri geldi aklıma
Babies16 Ferahnefes banada oyle demisti goremediginde.kan verdim 8800 cikti..sonra alttan bakti gördu ozaman.usg nin kalitesi bebegin konumu gobegin yaglanmasi faln farkettrebiliyor
Ferahnefes Babies16 bana da alttan baksak görürüzde tüp bebek riske atmak istemiyorum dedi baktırmak istemedim o yüzden sanırım pazartesiyi bekleyecegm bi heyecan yaptım 🙈😃
Babies16 Ferahnefes olabiliyor boyle seyler herkesin hemen aninda gorunmuyor.biz 30 haftalik olduk cok sukur.ins sizde gorursunz merak etmeyin 😊
Derin_34 Benim de değerim 10000 iken karından görünmemişti alttan muayenede görünmüştü telaş etmeyin görünür inşallah
Buse_ Ferahnefes merak etme ultrason cihazıyla alakalıdır benim de 5000 küsürdü ama kese göremediler şuan 19. Haftamdayım gayet sağlıklı ilerliyoruz