Kelebekmadam 21 haftamda 38 mm olan rahim ağzım bugün 35 mm ölçüldü 25+1 haftalık oldum doktor takipte oluruz dedi ama şüpheye düştüm :(
bebegimizibekliyoruz1 Kelebekmadam 5.haftamda 18 mm 18.haftamda 35 mm çıktı ve ilacı bıraktık 26.haftamda tekrar ölçtü ve 24 mm çıktı ilaca tekrar başladım 28de 32 çıktı şükür sizinki kısa değilki yakın takibe gerek olan bi durumunuz yok şu an gayet iyi uzunluğu 26 ve altı tehlikeli
Mermaid-AA Kelebekmadam Karından ultrasonla mı ölçtü yoksa vajinal mi? Karından yapılan ölçümlerde hata payı oluyor, canınızı sıkmayın sorun çıkmaz inşallah 🤲🏻
Annenaz Kelebekmadam bence kötü degil. 22 haftada benimki 46 idi. Bugün 25. Haftam bitti birden bire 25 cm düşmüş. Çok moralim bozuk. Bana hep yat dedi. Sen de kendini yorma. Bir aksilik olmaz inşallah
Mermaid-AA bebegimizibekliyoruz1 merhaba ilaç olarak ne verdi doktorunuz sürekli yatıyor musunuz peki?
bebegimizibekliyoruz1 Mermaid-AA fitil kullanıyorum hayır günlük hayatıma devam ediyorum rahim ağzı bir sebebe bağlı olarak uzalıp kısalmıyor belirti vermiyor dediğim gibi 24 ün altı tehlikeli
Kelebekmadam bebegimizibekliyoruz1 ya ben bu hafta çok ayakta kaldım iş yaptım ondan mı böyle kısaldı 3 mm bilmiyorum
Mermaid-AA Kelebekmadam Canım vajinal ölçümler en doğrusunu gösteriyor, ama sıkıntı görseydi doktor alttan bakardı. İnşallah bi sonraki kontrolde toparlanmış olur canını sıkma🤍
bebegimizibekliyoruz1 Kelebekmadam yok hayır asla kendinizi suçlamayın bunlarla alakası yok bazen uzuyor bazen kısalıyor doktorlar da bilmiyor nedenini
ZZeynepP1903 Canım senin yine iyimiş benim o haftada 28 mm cıktı. Suan alttan progestan kullanıyorum cumartesı kontrolum var bakalım ne durumda 😩🤦🏻♀️
bebegimizibekliyoruz1 Annenaz evet progestan kullanıyorum sabah akşam şükür açılmam yoktu rahim ağzı uzunluğu sıkıntılıydı bende işe yaradı fitil
Annenaz bebegimizibekliyoruz1 ben de bayağıdır kullanıyorum da galiba ben de çok işe yaramadı. İğneyi ilk aylar kullanmıştım. Şimdi tekrar başladık
bebegimizibekliyoruz1 Annenaz kişiden kişiye değişiyor bende işe yaradı sizde yaramamış mesela ilk zamanlar bu durum olursa serklaj yapılıyor 24.haftaya kadar en geç
Annenaz bebegimizibekliyoruz1 aynen benim birden bire kısalma olduğu için serklaj vakti de geçmiş. Doktorum bebek büyük artık o yüzden yapılmaz dedi.
Kelebekmadam VefaZumrud 21 de 38 di benim iyi dendi ilaç başlanmadı şimdi 25+1 35 aslında yine kötü değil sanırım ama ilaç başlandı fitil olarak alacakmışım